Vizes élőhelyekről szóló konferencia a Gödöllői Természetfilm Fesztivál kísérőrendezvényeként

Vizes élőhelyekről szóló konferencia a Gödöllői Természetfilm Fesztivál kísérőrendezvényeként

2016. május 31.
A Haszonállat-génmegőrzési Központ, a GATE Zöld Klub és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület 2016. május 20-án 10.00 órai kezdettel „A biodiverzitás fenntartása és megőrzése vizeinkben és vizes élőhelyeinken” címmel rendezett konferenciát a HáGK Báldy Bálintról elnevezett Konferencia Központjában. A Konferencia a HáGK Biodiverzitás Világnapi rendezvénye volt.
A biodiverzitás fenntartása és megőrzése vizeinkben és vizes élőhelyeinken
A projekt részéről Tóth Péter tartott előadást (fotó: Nagy Dénes)
 
A konferencia célja volt, hogy vezető hazai szakemberek segítségével hívjuk fel a figyelmet hazánk még meglévő és Európában egyedülálló biológiai sokféleségére, valamint a sokféleség megőrzésének fontosságára. A konferencia résztvevői az előadások során széleskörű ismereteket szerezhettek hazai vizeink és vizes élőhelyeink biológiai sokféleségéről, valamint az ezek megőrzésére irányuló programokról, melyeket kutatóintézetek, egyetemek, nemzeti parkok és civil szervezetek valósítanak meg.
A Konferencia több szállal kapcsolódott a Gödöllőn második alkalommal megrendezett Nemzetközi Természetfilm Fesztiválhoz is, melynek időpontja 2016. május 18-22 volt.

A konferencia előadásai a lenti linken elérhetők.

Air Jordan IX High